Co už je faux pas ve světě módy?

20:33 | 29.07.2013 Hanul-Mi 24
Korea je v módě velice kreativní, ale co je pěkné a co už je módní faux pas? Pojďme se podívat!
Hyuna
Hyuna FOTO: seoulbeats.com
Začneme nejdříve u jedné z nejvíce módní skupiny v Koreji - BigBang. Jejich móda je velice kreativní a někdy i šokující. Ale podívejme se na tyto outfity. Některé z vás budou bolet oči, protože taková pestrost se jen tak nevidí. Taeyang měl rozhodně v životě lepší účes, zde v kombinaci se svetrem vypadá jak školačka.



A ještě chviličku u BigBang zůstaneme. Konkrétněji budeme u G-Dragona. I sám velký fashionista někdy přešlápne. Zde to třeba vypadá, jak kdyby po cestě ztratil 75 % svých kalhot. A na druhé fotografii bychom asi těžko tipovali, že je to G-Dragon. I když to měl pravděpodobně GD v úmyslu.



Dal Shabet měly velice sexy comeback a ukázaly svá těla. Dobrá, šortky jsou sexy, ale možná by se stylisti Dal Shabet mohli porozhlédnout po ne tak upnutých šortkách. Jak sami fanoušci psali, rýsující se "velbloudí prst" není zrovna lichotivý.



B.A.P chtěli vsadit na elegantnost, ale dopadlo to spíše tak, že vypadají, jako kdyby se právě chystali do cirkusu nebo na karneval.



Orange Caramel bychom mohli polemizovat. Přece jenom tyto outfity byly použity k jejich novým písním. Roztomilost je sice pěkná věc, ale když už jsou slečny dospělé, mohly by přece jenom trochu přibrzdit a neoblékat se do kostýmů pro 5leté holčičky, co touží být princezny, víly atd.


 
Tae Min už není ten mladý klučina a to znamená, že už bylo na čase ukázat trochu té mužnosti. Ale není jisté, jestli je toto správná volba. Tričko vypadá, jako by bylo nedodělané nebo jako by došla látka a ten kdo to šil, to prostě takhle nechal.
 


2NE1 je další skupina, která je v módě velice kreativní. Spolupracují s Jeremy Scottem, kterého znáte určitě ve spojení s Adidas. Jeremy má některé modely zajímavé, některé zvláštní. Zvláštní jsou právě tyto tepláky/kalhoty, které jsou pošity medvídky. Opravdu by mě zajímalo, jak se v tom chodí a jak je to pohodlné, protože na Daře vypadají tyto kalhoty dost masivně.

 
Myslím, že pěkné by to bylo zakončit s Crayon Pop, kterým se opravdu daří. Mají svůj zvláštní roztomilý koncept, na který si musí člověk zprvu zvyknout. Když už si na to zvyknete, říkáte si, že nakonec to jejich oblečení je dokonalé. Ale pro neznalce Crayon Pop je jejich móda hodně zvláštní.



Znáte ještě nějakou hvězdu, která v módě udělala přešlap?


FOTO: allkpop.com, soompi.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9