Projekt LUKIEs k 1. výročí Lunafly

17:00 | 11.07.2013 Monča 8
Zapojte se do českého projektu pro trio Lunafly a oslavte tak jejich 1. výročí od debutu.  
Lunafly
Lunafly FOTO: kourier.com
Fanpage Lunafly LUKIEs CZ/SK již teď myslí na oslavu 1. výročí skupiny Lunafly, která 27. září 2012 vydala svou debutovou skladbu How Nice Would It Be.



Pojďte se přidat k projektu Střední Evropy a ukažte, že i zde jsou aktivní LUKIEs, kteří myslí na svou oblíbenou skupinu. V radio show, kterou moderuje trio Lunafly, je fanoušci prosí, aby za nimi přijeli. To samozřejmě kluky velice těší a Sam vždy dodá: „Tak nás pozvěte!“ Proto se adminky Lunafly LUKIEs CZ/SK rozhodly, že to tedy udělají.



Aby to mělo ale efekt, potřebují, abyste vy, LUKIEs, zapojili svou fantazii, nápaditost a napomohli tak k vytvoření video zprávy k 1. výročí Lunafly. Je to jednoduché! Stačí zaslat fotku s albem nebo třeba s jinými goodies, nakreslit něco nebo vytvořit vzkaz na počítači, je to jen na vás. Fantazii se meze nekladou!

Podmínkou projektu však je, aby někde u vašich vzkazů byla větička „We want Lunafly in Central Europe“. Jelikož je to projekt určený pro fanoušky ze Střední Evropy, nebude na škodu, když třeba na papíry napíšete, že jste čeští/slovenští LUKIEs, popřípadě nakreslete i naše vlajky (zase tak těžké nejsou).

Výhodou je, že na celý projekt máte čas až do 1. září, takže si své vzkazy můžete krásně promyslet. Své video zprávy, fotky nebo jakékoliv jiné výtvory posílejte na e-mail czechlukies@gmail.com.

Více informací nalezte určitě na události Central Europe anniversary project for Lunafly, případně na fanpage Lunafly LUKIEs CZ/SK. Věříme, že se najde velké množství kreativních LUKIEs, kteří chtějí společně s ostatními fanoušky ukázat, že i zde má tahle výborná skupina své zástupy fanoušků.

ZDROJ: facebook.com/Lunafly LUKIEs CZ/SK

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9