Seznamte se s Hwang Jae Keunem!

20:06 | 29.06.2013 Hanul-Mi 0
Seznamte se s dalším módním návrhářem, který například spolupracoval se skupinou SHINee.
Hwang Jae Keun
Hwang Jae Keun FOTO: tomimito.com

Další vycházející hvězda -  korejský návrhář Hwang Jae Keun. Narodil se 15. května 1976 v Jižní Koreji a mluví samozřejmě korejsky, zvládá angličtinu a má základy francouzštiny.



Po dokončení Hong-Ik Univerzity se rozhodl věnovat módě na světově proslulé antverpské Royal Academy of Fine Arts v Belgii.  Tato akademie je proslulá známými absolventy, jako jsou Ann Demeulemeester, Dries Van Noten, Martin Margiela a Haider Ackermann.



Tento návrhář byl také přítomen na Audi Fashion Exchange Blueprint Trade and Emporium Exhibition v Singapuru (17. května) a ukázal se jako televizní osobnost a vítěz Korea All-Stars Project Runway. Díky tomuto účinkování ho fanoušci a diváci vidí jako přátelskou a spontánní osobu.



Jeho značka se jmenuje ZE QUUN Homme a je charakteristická a neformální. Jeho oblečení je velice oblíbené u skupin jako je BEAST, SHINee, ZE:A, f(x), nebo DBSK.

Ze začátku byl ale Hwang jen výtvarníkem. Proč se z výtvarníka stal návrhář? Řekl: "Moje matka na mne měla obrovský vliv! Byla to módní návrhářka, sice ne slavná, ale šila každý den. To se pro mne stalo přirozeným lákadlem, protože jsem žil v tvorbě oblečení už od mládí."

 

ZDROJ: en.korea.com, tomimito.com
FOTO: facebook.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9