Seznamte se s Kathleen Kye!

21:00 | 26.06.2013 Hanul-Mi 2
Co je zač tako Korejka, která je kamarádkou G-Dragona z BigBang a spolupracuje například s 4Minute? 
koo.im
koo.im FOTO: Kathleen Kye
Jižní Korea má módní ikonu - Kathleen Kye. Bydlí v Soulu, studovala v Londýně, je jí 27 let a je to módní návrhářka, která udělala velký boom v korejském módním světě a dokonce i ve světovém módním průmyslu. S nepochybně skvělými návrhy, jedinečným přístupem k marketingu a sociální propagací dokázala tato návrhářka ukázat světu, jaký mají Korejci styl. 
Kathleen má i svojí značku, která se jmenuje KYE. Její modely jsou hlavně tvořeny různými vzory a street artem. Ze začátku začínala Kathleen s pánskými oděvy, ale její práce se rozrostla i do dámské módy.
 
Sama návrhářka doufá, že nebude známá jenom jako módní návrhářka, ale také jako kulturní ikona.

 
Dne 17. května měla Kathleen šanci ukázat svou novou kolekci v Singapuru na "Singapore for 'Audi Fashion Exchange Blueprint Trade Event'". Akce byla plně sponzorována vládou Soul Metropolitan na podporu nových návrhářů.
 
Při rozhovoru návrhářka řekla: "Byla jsem inspirovaná nezaměstnanými a jejich vyjadřováním se prostřednictvím umění. Moje oblíbené kousky jsou neonové potisky a graffiti."

A co by chtěla tato nadaná návrhářka dělat dále? "To, co jsem chtěla, tak toho jsem dosáhla, teď doufám, že moje značka pronikne i do Evropy."
 

Nakonec by bylo zajímavé říct, že je Kathleen kamarádkou G-Dragona, jedné z největších módních ikon Koreje, se kterým během "Seoul Fashion Week" tweetovala fotografii. K tomu se vyjádřila takto: "S G-Dragonem jsme přátelé už od dětství, a tak mě přišel podporovat na SFW."
 
Mimo jiné měla tato návrhářka možnost oblékat i k-popové hvězdy, jako jsou 4Minute, SHINee či 2NE1.

Kathleen se CL


Kathleen na twitteru


ZDROJ: web.stagram.com, holyholyfashion.com, dangerouslee.biz
FOTO: twitter.com,  web.stagram.com, dangerouslee.biz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9