Začínají být ušní manžety novým trendem v k-popu?

21:35 | 01.06.2013 Hanul-Mi 13
Na které části obličeje se díváte, když vidíte člověka? Mnoho lidí by řeklo oči, rty atd. Ale je možné, že do budoucna budeme spíše jako první koukat na uši, díky novému trendu: ušním manžetám.
ušní manžety
ušní manžety FOTO: honestlywtf.com
V Jižní Koreji je tento módní doplněk poslední dobou opravdu oblíbený. Už v japonském videu k písničce Go Away od skupiny 2NE1 se leader skupiny CL objevila v tomto novém doplňku.



A kdo koukal na SBS K-POP STAR 2, nemohl si nepovšimnout populární zpěvačky jménem BoA, která nosila masivní modrou manžetu. Díky tomuto se dostala do podvědomí různých fashionistů. Díky zpěvačce se také zvýšila poptávka po tomto doplňku. A jak už to bývá zvykem, fanoušci se rozdělili na dva tábory. Jedni říkali, že je to velice módní a pěkné, druhá strana zase tvrdila, že je to hloupé a zbytečně to zvětšuje ucho. Pravděpodobně si BoA tyto manžety oblíbila a zveřejnila fotografii s decentní, perlovou aplikací.



Jako poslední byla spatřena Son Dam Bi, která zvolila obyčejnou stříbrnou manžetu, která sice nebyla nijak výrazná, co se týče barev nebo velikosti, ale zaujala dlouhými řetízky.



Uvidíme, jestli se bude dále rozvíjet tento styl. Líbí se vám to? 


ZDROJ: missparnparn.wordpress.com
FOTO: leechaerin.com, koreanpopstory.blogspot.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9