YOP na vás čeká

18:58 | 24.04.2013 wmxj5312hb 15
Určitě už jste někdy slyšeli o RPG (role playing game). V tomto článku se podíváme na jednu z novějších, ale zajímavých RPG.
Máte rádi RPG? Tak přijďte k nám do YOP.
Máte rádi RPG? Tak přijďte k nám do YOP. FOTO: yourownplace.blog.cz
Článek, ve kterém jste měli možnost seznámit se s některými českými a zahraničními RPG, jsme tu už měli (zde), ale protože mi v článku chyběla ta RPG, ve které hraju, rozhodla jsem se vám o ní napsat článek.



Název: YOP RPG (Your Own Place)
Téma: Všeobecné, (A), (P), (M) (viz. vysvětlivky ve výše zmíněném článku)
Datum vzniku: 12. 1. 2013
Zázemí: Google +

Admini: Lee Taemin, Lee Jieun (IU)

Naše RPG vznikla sice teprve nedávno, ale od svého vzniku se skupina hráčů značně rozrostla. Z původního počtu cca 30 hráčů se teď stalo 119 a toto číslo se stále postupně zvyšuje. Naši skvělí admini se o RPG poctivě starají a díky nim tam nedochází k žádným komplikacím. Jsou ochotní pomoct nám kdykoli, když potřebujeme, ať už jde o problém začlenění se nebo o cokoliv jiného. Další výhodou je změna herního prostředí - Google +. Na rozdíl od facebooku neblokuje hráčům profily, a nijak jinak je neomezuje ve hře (neblokuje komentáře, atd.).

Postavy v naší RPG se chodí bavit s přáteli, zažívají románky a plní si své pracovní povinnosti. Můžete si zde zahrát jako člen jakékoli skupiny, herec, model, ullzang... Záleží na vás, co si zvolíte.

U některých RPG bývá lepší, když se OOC navzájem neznají. U naší RPG to ale neplatí. Je tam dobrý kolektiv lidí a nikdo nepromítá OOC události do hry a naopak. Dokonce už proběhlo několik malých srazů a velký RPG sraz se chystá o prázdninách. Míváme i hangouty, kde si vždycky dobře pokecáme (bývá to také pro ty, kteří nemají možnost dojet na sraz, aby poznali ostatní).


Názory hráčů na YOP (anonymní):

Hráč 1: "Tato RPG je nejlepší, na které jsem hrála, nejen že tu jsou ti nejlepší adminové, ale jsou tu skvělí hráči, se kterýma se člověk nemusí bát hrát. ♥♥"

Hráč 2: "Je to tu super, najdete tu spoustu nových přátel, jsou tu skvělí lidi a admini, jednoduše, tohle RPG je prostě nejlepší ^^~"

Vlastní názor: "S RPG jsem začala asi před rokem, tehdy jsem hrála ještě na facebooku. Po nějaké době jsem odtud odešla a říkala si, že už do žádné RPG nikdy nejdu. Kamarádka mi potom představila YOP RPG, ukázala mi, jak pohodová atmosféra tam je, a to mě přesvědčilo a já se k YOP připojila. A jsem za to ráda. Poznala jsem spoustu skvělých lidí, podobně střelených jako já (myšleno v dobrém slova smyslu) a s podobnými zájmy. Ani jsem nečekala, že potkám tolik skvělých lidí na jednom místě. Těm, co ještě zvažují, že by začali hrát RPG anebo už někde hrají a nejsou moc spokojení, doporučuji zkusit YOP RPG. Jsme jedna velká rodina a s radostí uvítáme někoho dalšího."

Na video o naší RPG se můžete podívat níže:



YOP je i na Facebooku,

ZDROJ: yourownplace.blog.cz

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9