Shinoda Mariko jako krásná nevěsta

12:30 | 12.04.2013 Piyoko-chan 5
Dne 8. dubna se Shinoda Mariko, členka dívčí skupiny AKB48, zúčastnila tiskové konference pro její vlastní značku svatebních šatů "Love Mary".
Shinoda Mariko
Shinoda Mariko FOTO: aitoda.blogspot.cz
Během této akce byla Shinoda tázána, zdali se i ona žene do svazku manželského, načež odpověděla: "Po manželství opravdu netoužím. Ale možná budu, když jsem třicátnice?" Dále pokračovala: "V AKB48 se s nikým novým nesetkávám, takže budu chodit na místa, kde mohu potkat nové lidi v mém věku."

 
 

Došlo i na hodně diskutované téma o zákazu randění, které všechny členky AKB48 musí dodržovat. K tomuto zákazu se zpěvačka vyjádřila následovně: "Nečekala jsem, že zde budu i v mých (necelých) 30 letech."

Během toho, co na sobě měla bílé svatební šaty, které si sama navrhla, uvedla: "Je to mým snem vdávat se v šatech, které jsem si sama navrhla." 

Nová kolekce bude od listopadu k dispozici po celém Japonsku. Pro představu se můžete podívat na několik svatebních šatů z její minulé kolekce. Už na první pohled je zřejmé, že se šaty liší od těch, na které jsme zvyklí na našich českých svatbách.
 
 
 


ZDROJ: tokyohive.com
FOTO: ​kuraudia.co.jp, tokyohive.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9