Kolik už Lee Hong Gi utratil za modeláž nehtů?

15:30 | 10.03.2013 Lucishka 25
Fanoušci znají Hong Giho lásku pro nehtovou modeláž. Už dávno tento jeho trend překročil hranice obyčejného malování lakem a 3D ozdůbky jsou téměř samozřejmostí. Levnou záležitostí tato záliba však skutečně není.
Nalepovací nehty ve stylu "skullhong" z tvorby 1caratkorea
Nalepovací nehty ve stylu "skullhong" z tvorby 1caratkorea FOTO: ameblo.jp/azatokyo
Zpěvákovu chorobnou lásku k nakupování vystřídala manikúra. A když se jedná o něco, co má zpěvák skutečně rád, vyžaduje jen to nejlepší. Proto už nějakou dobu pravidelně navštěvuje nehtový salon "1caratkorea", jehož služby využívají i další hvězdy jako Goo Ha Ra (KARA), Sulli (f(x)) či Jaekyung (Rainbow).

"Zpočátku jsem se trochu bál a ptal se sám sebe, 'který muž by si nechal udělat nehty'. Moji přátelé mi však řekli, že by se to ke mně hodilo, tak jsem to zkusil."

"Nejdřív to bylo vážně divné, ale mnoho rockových kapel si často nechává udělat nehty, protože je to skvělý vizuální doplněk. Napadlo mě, že by se z toho mohl stát můj unikátní styl."




Zpěvák nedávno přiznal, že to pro jeho peněženku není žádný levný špás. Často si totiž na své ozdůbky nechává aplikovat i skutečné diamanty.





Pořad televize tvN, "Star Life Secret", se tomu tedy podíval na zoubek podrobněji a byl odhalen vskutku překvapivý fakt. Lee Hong Gi totiž za svou posedlost utratil už více než 50 milionů jihokorejských wonů, což je v přepočtu více než 900 tisíc korun. Komentáře na toto zjištění na sebe nenechaly dlouho čekat.

"Je opravdu divný."

"Dělá se mi zle, když vidím mladé jako on, kteří se nechávají nazývat hvězdami a jenom kolem sebe rozhazují peníze. Co je těžké na tom být celebritou, když ty peníze vydělávají tak snadno?"

"Nemůže být normální."

"Blbeček bez mozku."


Kim Soo Yeon, nehtová expertka, která se o jeho ruce stará však o Hong Gim řekla jediné:

"Hong Gi je považovám za génia v nehtovém průmyslu."



Lee Hong Gi je vskutku kreativní. Se svým "skullhong" maskotem si vytvořil ve "1caratkorea"  celou kolekci.



A nehty si nechává udělat tématicky na jakoukoli příležitost. 



Moderování M!Countdown:



Společný koncert "Stand Up" se CNBLUE v LA: 



Koncert v Japonsku v rámci "Run Run Run" turné:



Natáčení PV k 8. japonskému singlu "Top Secret":



Vánoce:



Focení pro "Dazed & Confused":



White Day:



A další:

















A nezapomeňme na nehty na nohou:



Na Hong Giho obhajobu proti názorům z internetu, musím dodat, že on se žádnou hvězdou ani idolem nikdy nenazýval, spíše naopak. Vždycky to byl takový malý rebel. Proto často nebere ohled na to, co je správné, ale co se jemu líbí. A navíc byl vždycky taková slečinka a dámy, uznejte samy, taky dokážeme za kabelky a boty utratit nemalé částky, no ne?



ZDROJ: allkpop.com, soompi.com, netizenbuzz.blogspot.cz
FOTO: ameblo.jp/azatokyo, twitter.com/skullhong

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9