10 věcí, které svobodné Japonky chtějí po muži

18:03 | 16.02.2013 Peťul_TripleS 31
Sice už je to pár dní, co byl Valentýn, ale to nic neznamená pro žebříček Goo, který nám všem odhalil skutečná fakta a požadavky, které chtějí svobodné japonské ženy po mužích.
Japonské ženy
Japonské ženy FOTO: Retinafunk / flickr.com
Dle studie provedené výzkumem Národního institutu obyvatelstva a sociálního zabezpečení, podala asi polovina neprovdaných žen zprávu, že nechodí na rande s vážnými úmysly. Proč je tolik dostupných žen zcela nezaujatých? Není to tím, že nevidí výzvu mít partnera? Nebo naopak, že se drží představy nereálného prince na bílém koni?

Žebříček Goo se rozhodl podívat na tento problém a požádal jednotlivé dámy, co by v ideálním případě chtěly po svém příteli.

Nejčastější odpověď byla: „Nemusel by dělat nic zvláštního, jen tu být pro mě, když se cítím osaměle.“ Během nocí v našich pokojích nebo dnech volna bez jakýchkoliv zvláštních plánů cítíme všichni náhlou samotu, takže tato odpověď není tak moc překvapující.

Druhá nejčastější odpověď byla: „Když jsem unavená nebo smutná, chtěla bych po něm, aby mě vzal do náruče bez jakéhokoliv slova.“ Pravda, žádají o malé čtení myšlenek, ale přesto, když vše, co potřebujete, je něcí přítomnost, tak to není příliš velká žádost.

Na třetím místě se umístila tato odpověď: „Ráda bych, kdyby mě vzal na spoustu hezkých míst.“ To se též zdá naprosto normální. Během krásných a romantických období, když kvetou třešně na jaře a ohňostroje krášlí léto, jsou na každém kroku zamilované páry. Tak kdo by nechtěl svého miláčka po svém boku?

Teď tu máme další odpovědi, ale jsou o trochu více důležité. Zde jsou zbývající odpovědi:

4. Byla bych ráda, kdyby tiše a pozorně naslouchal mým stížnostem na každodenní život.
5. Potěšilo by mne, kdyby se o mne staral, když jsem nemocná.
6. Ráda bych, kdyby se za mnou potichu vplížil a najednou mne objal.
7. Líbilo by se mi, kdyby si hrál s mými vlasy.
8. Chtěla bych po něm, aby mne přikryl dekou, když usínám.
9. Když jsme venku, ráda bych, kdyby mne vzal za ruku a šel blíž.
10. Potěšilo by mne, kdyby mě něčím překvapil.

Co si myslíte, čtenáři? Máte podobné požadavky nebo zcela jiné? Podělte se o ně s námi.


ZDROJ: japantoday.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9