Song Hye Kyo nafotila svůdné fotky pro High Cut

19:31 | 07.02.2013 Eunka 1
Tak sexy a hříšně přitažlivá snad Song Hye Kyo ještě nebyla. Ve svém novém seriálu That Winter, the Wind Blows hraje nevinnou smutnou dívku, ale při focení se umí proměnit v nebezpečnou tygřici. 
Svádivá Song Hye Kyo
Svádivá Song Hye Kyo FOTO: soompi.com
Během focení se herečka samozřejmě rozpovídala o své roli a také prozradila, koho má nejraději z mladých hereček. Řekla: "Mám ráda Moon Chae Won. Má přirozený talent a kvůli ní jsem začala sledovat seriál Nice Guy."



Také si pochvalovala obsazení v That Winter, the Wind Blows. Řekla, že když dostala scénář, zalíbila se jí postava hlavního hrdiny. Když se dozvěděla, že ho bude hrát Jo In Sung, byla nadšená. Spolu s Kim Bumem a Eunji je to podle ní perfektní kombinace. 



Na otázku, zda plánuje účast v nějakých show, odpověděla: "Mám ve zvyku říkat to, co si myslím, a to by v show mohl být problém. Kdybych točila romantickou komedii, bylo by to jiné, ale tohle je melodrama, takže estrády odložím na příště."



Focení díky povídání probíhalo uvolněně a Song Hye Kyo si roli sebejisté krásky užila. Vypadala dramaticky a pózovala bezchybně. Na hotovém výsledku je znát, že je profesionálka a nefotí poprvé. 


ZDROJ & FOTKY: soompi.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9