Na Taiwanu se konal charitativní 30hodinový půst pro zvýšení povědomí o hladomoru

17:22 | 04.02.2013 Mei 2
Více než 55 tisíc lidí se v sobotu zúčastnilo 30hodinové půstové kampaně ke zvýšení povědomí o hladu ve světě, která se konala v Kaohsiung. Kampaň pořádala nadace World Vision Taiwan.
Podium
Podium FOTO: facebook.com/WorldVisionTW
Akci na národním stadionu zahájila rocková hvězda Wu Bai (伍佰) a Performing Art Company s “Famine Hero Rally”. Mezitím starosta Kaohsiungu, Mayor Chen Chu (陳菊), tančil s účastníky.
 
Wu, který je velvyslancem již dvacátého čtvrtého 30hodinového půstu, se podělil o své postřehy o jihoafrickém národě Lesotho, který navštívil na začátku minulého měsíce.
 
Prezident World Vision Taiwan, Tu Ming-han (杜明翰), řekl, že byl dojat rekordní účastí a vyzval účastníky, aby pokračovali v pomáhání dětem a rodinám, které trpí hladomorem po celém světě.
 
Účastníkům bylo od 3 do 67 let. Byli 30 hodin o hladu, aby se zvýšilo povědomí o dětech a rodinách postižených hladem, válkou, přírodními katastrofami a nemocemi na Taiwanu i v zahraničí.
 
Koncert se konal v sobotu od 15:30. Dalšími účastníky byli také Wang LeeHom (王力宏), Harlem Yu (庾澄慶), Fanfan, William Wei (韋禮安), Claire Kuo (郭靜), Kan-kan (康康), JPM a Biung Wang (王宏恩).
 
 
ZDROJ: taipeitimes.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9