ETUDE HOUSE - Avocado hair pack

18:00 | 12.01.2015 TerryALS 4
Avokádová péče pro silně poničené vlasy od Etude House. Maska a sérum, které vaše vlasy vrátí zpět k životu.
Obal
Obal FOTO: TerryALS!
Naše vlasy jsou neustále poškozovány vnějšími vlivy; prachem, sluncem, mrazem, ale i  žehličkami na vlasy či prostým vysoušením pomocí fénu. Také naše životospráva je na vlasech poznat. Pokud tedy cítíme, že jsou suché, polámané nebo ztratily na svém lesku, je třeba s tím něco dělat. Tento jednorázový balíček masky a séra od Etude House vám může pomoci získat pro vlasy ztracenou vitalitu.

 

Jak se tato péče na vlasy používá? Po umytí si do ještě mokrých vlasů naneste "hair pack" (maska/kondicionér) a nechte ho pár minut působit. Látky v tomto kondicionéru dodají vlasům živiny a pomohou jim s revitalizací. Po opláchnutí vlasů je mírně vysušte ručníkem a vetřete do nich sérum. To dodá vlasům lesk a sílu.

Hair pack od Etude house se vyrábí v těchto variantách: avokádo, kamélie, jojoba arganová semena. Každá z těchto variant je určena pro jiný typ poničení vlasů (viz fotografie vlevo, pravá strana balení). Jak vidíte, avokádo je pro vlasy, které jsou velmi poničené. Před použitím této vlasové péče jsem měla vlasy suché, bez lesku a života. Po aplikaci péče jsem si hned všimla rozdílu. Vlasy byly o poznání lesklejší, jemnější a hydratované. Sérum mi dokonce zbylo i na další použití, a to i když mám delší vlasy pod ramena. Za sebe tedy mohu produkt jen doporučit. Sehnat ho můžete na internetu již od 50 korun i s poštovným.

FOTO: TerryALS!

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9