Finalistky Miss Vietnam navštívily Pražský hrad

20:20 | 24.09.2014 Mei 0
Finálový večer Miss Vietnam ČR – Open for Europe už se blíží. Tento týden se dívky kromě nácviku na finále účastní také mnoha zajímavých aktivit, mezi kterými nechyběly ani vodní radovánky v Aquapalace a návštěva Pražského hradu.
Finalistky Miss Vietnam v chrámu sv. Víta
Finalistky Miss Vietnam v chrámu sv. Víta FOTO: AsianStyle - Mei
Tento týden probíhá soustředění finalistek Miss Vietnam České republiky – Open for Europe, které jsou ubytované v pražském penzionu Rob. Celý týden se dívky denně pilně připravují na nedělní finále a účastní se přitom mnoha doprovodných aktivit.
 
V pondělí 22. září dívky navštívily jednoho z hlavních partnerů soutěže, Renocar Čestlice, kde jim pan Milan Pulda, ředitel prodejny, a paní Martina Kolhíčková, marketingová manažerka, představili BMW, které společnost vítězkám po soutěži zapůjčí. Poté následovalo příjemně strávené odpoledne v Aquapalace v Čestlicích, kde si finalistky užily vodní radovánky a nafotily fotografie v plavkách.
 
V úterý vietnamské krásky poctily svou návštěvou Pražský hrad, kde je osobně přivítal pan František Kadlec, ředitel odboru turistického ruchu Správy Pražského hradu. Po uvítání byly finalistky provedeny dominantou Pražského hradu, chrámem svatého Víta. Poté dívky i s celým doprovodným týmem zavítaly do středověké části Pražského hradu, součásti Starého královského paláce, který byl postaven za vlády Vladislava Jagellonského. Zde nechyběla prohlídka Vladislavského sálu pojmenovaného právě po něm, který je známý svou žebrovou klenbou a kopií korunovačních klenotů ve Staré sněmovně.
 
Kolem 17. hodiny soutěžící nasedly do své limuzíny, která je celý týden vozí, a směřovaly do SAPY, kde je čekala večeře a nacvičování na nedělní finále.

Dnes dívky konečně také na chvíli vyzuly podpatky, když si na Černém Mostě zahrály golf. Naštěstí jim počasí přálo o něco více než včera.


 
Finálový večer Miss Vietnam České republiky – Open for Europe 2014 se bude konat již tuto neděli 28. září. Pokud jste si ještě nekoupili lístky, máte stále možnost. Ovšem pospěšte, zbývá už jen pouhých 50 vstupenek. Zakoupit si je můžete do pátku 26. září od 14:00 do 17:00 v kanceláři INFO-DRÁČKU (Máchova 23, Praha 2).

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9