Registrujte se do K-POP Contestu a můžete letět na finále do Koreje

18:00 | 20.05.2014 Babu 7
Právě probíhá registrace účastníků čtvrtého ročníku talentové soutěže v korejském popu - K-POP Contest, pořádané občanským sdružením Czech Hallyu Wave a agenturou Elegance In Detail.
Loňské předkolo v Brně
Loňské předkolo v Brně FOTO: Czech Hallyu Wave
Pro soutěžící jsou připraveny dvě kategorie – zpěv a performance (tanec i zpěv).
Do soutěže se mohou zapojit všichni bez omezení věku. Podmínkou je české občanství či potvrzený dlouhodobý pobyt v České republice.

V K-POP Contestu se otevírá prostor pro pěvecké i taneční cover umělce, kteří mají rádi K-POP a stejně tak rádi zpívají, tančí nebo obojí dohromady. Vítáni jsou sóloví zpěváci i čistě vokálové skupiny, stejně tak jako taneční seskupení. Pokud tedy znáte někoho, kdo si doma v koupelně zpívá své oblíbené K-POP písničky a nebo s přáteli tancuje doma v obýváku choreografie svých oblíbených skupin, je to příležitost právě pro ně.

Cílem K-POP Contestu je nejen dát nadaným zpěvákům a tanečníkům příležitost předvést ostatním, co umí, ukázat jim nové možnosti, odměnit je za jejich snahu a motivovat k dalšímu rozvoji, ale také zajistit reprezentaci České republiky ve finále K-POP World Festivalu v Changwonu. Každoročně má vítěz K-POP Contestu možnost projít hlasováním právě na tuto velkolepou akci. Prozatím se naši vítězové pokaždé do korejského finále probojovali a dvakrát si odvezli krásné umístění. V roce 2012 Českou republiku reprezentovala skupina O.M.G., která své vítězství obhájila a vyhrála hlavní cenu a v loňském roce nás úspěšně reprezentovala skupina Six Of A Kind, která si odvezla nádherný bronz.

Jsou vítáni všichni, kteří mají chuť vyzkoušet si vystoupení na veřejnosti v profesionálních podmínkách a vyslechnout si ohodnocení odborné poroty.
Odměnou budou soutěžícím lákavé dary od sponzorů celé akce.

Předkola soutěže proběhnou 31. května 2014 v Praze a 1. června 2014 v Brně.
V těchto předkolech vybere porota 8 nejtalentovanějších z obou kategorií a ti se pak budou mít možnost utkat ve finálovém odpoledni, které proběhne 10. Srpna 2014.
Soutěžící se mohou přihlásit vyplněním přihlášky, kterou najdou na stránkách pořádajícího sdružení Czech Hallyu Wave a odesláním přihlášky na příslušný e-mail.
Registrace účastníků je možná do 25. května 2014.
Nepromarněte tuhle jedinečnou šanci i Vy!
 
Akci zaštiťuje Velvyslanectví Korejské republiky v Praze.

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9