Britská univerzita bude vyučovat korejštinu pomocí BTS

13:00 | 07.03.2021 Eunka 0
Chtěli byste se učit korejštinu za pomoci jihokorejské populární skupiny BTS? V tom případě musíte vyrazit do Velké Británie. Britská univerzita totiž otevírá kurz korejského jazyka s BTS.
Učte se s BTS
Učte se s BTS FOTO: twitter.com/bighit_edu
Učíte se korejštinu? Máte rádi BTS? Myslím, že následující informace vás zaujmou a nejspíš budete studentům ve Velké Británii závidět.

Korejská nadace zahájila nový kurz korejského jazyka na jedné univerzitě v Británii, který využívá nejnovějších osnov a publikací "Naučte se korejsky s BTS", které si získávají obrovskou popularitu.

Kurz korejského jazyka na univerzitě v Sheffieldu se může pochlubit 40letou historií. V současné době je na katedře korejského jazyka zapsáno 130 studentů, což početně převyšuje ty, kteří se specializují na japonštinu nebo čínštinu.

Jazykový kurz, který byl připraven na letošní jarní semestr, měl být zmenšen kvůli pandemii koronaviru, protože se musel uzavřít školní areál. Poté, co počet registrací nečekaně vzrostl, škola nakonec kurz rozšířila do tří tříd. Studenti, kteří dostali krásné učebnice s BTS, zveřejnili  jejich fotografie na sociálních médiích a ukázali tak nadšení pro výuku korejského jazyka.

"Nejen vysokoškoláci, ale také studenti postgraduálního studia přijdou na jazykový kurz," řekl Lee Se-ri, korejský profesor na univerzitě v Sheffieldu. "Dokonce i studenti lékařské fakulty si rozdělili časový rozvrh tak, aby mohli chodit do naší třídy."

Co na to říkáte? Chtěli byste se učit korejsky za pomocí BTS?

ZDROJ: koreabizwire.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9