V Gangju zahájili festival slunečnic

13:00 | 03.09.2019 Eunka 0
Dne 31. srpna 2019 zahájili v korejském Gangju festival slunečnic. Jak dlouho potrvá a co návštěvníky čeká, si povíme v článku.
Slunečnice
Slunečnice FOTO: Sue Langford/flickr.com
Máte rádi slunečnice? Také se dokážete dlouhou dobu kochat pohledem na rozkvetlé pole plné těchto zlatohnědých krásek? Pokud ano, pak by se vám určitě líbilo v Gangju na festivalu slunečnic.

Tento festival byl zahájen v sobotu 31. srpna v Gangju Village v provincii Jižní Gyeongsang a potrvá až do 15. září. Letos je to již sedmý ročník! 

Co čeká na návštěvníky? Úžasný výhled na milion slunečnic vzhlížejících ke slunci. Pole plné slunečnic se tu rozprostírá na ploše o velikosti přes 48 000 metrů čtverečních. 



Očekává se, že příští týden slunečnice dosáhnou plného rozkvětu a pokryjí celou vesnici, kterou tak promění v obrovský žlutý oceán. To bude jistě něco pro vášnivé fotografy. Možná ten krásný výhled inspiruje i malíře a umělce všeho druhu.

Festival za posledních šest let přitáhl 600 000 návštěvníků a získal si popularitu po celé zemi. Kdybyste mohli, navštívili byste ho?

ZDROJ: koreabizwire.com
FOTO: travel oriented/flickr.com

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9