Violet Tree míří do Prahy a Brna!

13:00 | 11.09.2019 Xiunka 0
Kapela Violet Tree, která se kromě vlastní hudby zaměřuje na covery skladeb od EXO, BTS a BLACKPINK, míří opět do Česka. Nepřijede ovšem sama! Visual kei umělec SANA přijede také.
Violet Tree
Violet Tree FOTO: aaevent.eu
Vznik indie kapely Violet Tree sahá do roku 2013, kde se zpěvák a kytarista Jiwon a basista Seowoo rozhodli korejským způsobem harmonizovat electronic a rock. Jejich cílem bylo docílit rozdílných hudebních žánrů. Zpočátku používali electronic efekt skrze DJ člena, kterého později vystřídaly houslistka Hyunjin a bubenice Hyuna. První singl album After kapela vydala v roce 2014 a zároveň začala vystupovat v Hongdae v Soulu. O rok později následovalo album HEDONISM a také oficiální koncert. Koncem roku 2018 Hyuna odešla z kapely. Na bicí od té doby hraje nový člen WonGyu. Díky jejich hudbě, která klade důraz na melodii a elektrické housle, jenž jsou u rockové kapely neobvyklé, z ní učinilo jedinečnou kapelu na korejské rockové scéně.

 

Kromě vlastní hudby se kapela zaměřila na covery slavných skladeb, zejména skupin EXOBTS a BLACKPINK.

  

Od září do října kapela v rámci turné BLOOM TONIGHT EUROPEAN TOUR 2019 vystoupí v patnácti městech dvanácti různých zemí, mezi které samozřejmě patří také Česko. Jako předskokan je během celého turné bude doprovázet visual kei umělec SANA, jehož hudební tvorbu si můžete poslechnout zde.




Listky jsou rozděleny do tří kategorií a to V-VIPVIP a Regular. Pro pražský koncert si je můžete zakoupit zde a pro brněnský zde.

Co jednotlivé kategorie lístků zahrnují?
V-VIP: cena 45€, první vstup, Meet & Greet, fotografie s kapelou, podepsaný plakát.
VIP: cena 26€, vstup po V-VIP, Meet & Greet, fotografie s kapelou.
Regular: cena 14€, vstup po V-VIP a VIP.

Vyrazíte na koncert Violet Tree a SANA?


ZDROJ: aaevent.eu

Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9