Soutěž o vouchery do pražské asijské čajovny Tea Lounge

20:02 | 14.04.2014 Jedi 0
Rádi bychom Vám představili asijskou čajovnu v Praze a při té příležitosti jsme připravili soutěž o vouchery na konzumaci zdarma.
Logo Tea lounge
Logo Tea lounge FOTO: Tea Lounge
Na Žižkově byla otevřena nová asijská čajovna. Nachází se na adrese Přibyslavská 10 jen pár metrů od hlavní Seifertovy ulice, stadionu Viktorka Žižkov, VŠE či Divadla Járy Cimrmana.

V čajovně  můžete ochutnat nepřeberné množství čínských, japonských, indických, nepálských a dalších čajů. Pro mlsné jazýčky je připravena vietnamská ledová čajová specialita.

Milovníci vodních dýmek ocení množství výborných a velmi kvalitních tabáků připravovaných ve speciálních dýmkách, ve kterých se tabák či netabák (ano, mají i tabák bez tabáku) nepřepaluje. Jako jedni z mála mají v čajovně také speciální dýmku Medusa. Podívejte se níže na fotografie!

Byli jsme zde už několikrát a velmi se nám tu líbilo. Vřele tedy doporučujeme.

V čajovně nyní do 30. dubna probíhá akce 1+1= 3. Tzn. pokud při jedné návštěvě objednáte  2 vodní dýmky, tak  máte 3. zdarma.  Vezměte partu a sejdeme se v čajovně.

Čajovnu Tea Lounge Žizkov můžete sledovat na facebooku.


Ve spolupráci s čajovou jsme připravili soutěž o 16 voucherů na konzumaci.

1x voucher na speciální dýmku Medusa zdarma
5x voucher na konzumaci za 300 Kč
10x voucher na klasickou vodní dýmku zdarma

K účasti v soutěži lajkněte facebookovou stránku čajovny zde a v anketě níže zodpovězte správně 3 otázky.
Soutěž probíhá od 14. do 25. dubna 2014. Výherci, kteří získají vouchery budou vylosováni ze správných odpovědí majiteli čajovny.


Fatal error: Uncaught RedisException: Redis server went away in /var/www/style/core/functions.php:289 Stack trace: #0 /var/www/style/core/functions.php(289): Redis->get() #1 /var/www/style/view/Anketa/clanek_anketa.php(10): getKvizData() #2 /var/www/style/view/category/Clanek.php(48): include('/var/www/style/...') #3 /var/www/style/view/frames/frame.php(133): include_once('/var/www/style/...') #4 /var/www/style/linker/linker.php(284): include_once('/var/www/style/...') #5 /var/www/style/index.php(40): include_once('/var/www/style/...') #6 {main} thrown in /var/www/style/core/functions.php on line 289