Sbaleno na cesty - Palubní batohy pro digitální nomády

22:23 | 27.11.2018 Host 0
Trend poslední doby ukazuje, že digitálních nomádů neustále přibývá. Poznávají svět, nechtějí zůstat v bublině a cestování jim otevírá oči. Rozšiřuje perspektivu. Dělají, co je baví. Čas je pro ně ve skutečnosti více než peníze. Žijí teď a tady.
Palubní batoh Vogart
Palubní batoh Vogart FOTO: kufry-zavazadla.eu

Digitální nomádi na svých cestách přerušují zaběhlé standardy a často vystupují z komfortní zóny. Musí se umět přizpůsobit. Být flexibilní a umět reagovat na vzniklé nečekané situace pro ně znamená posunování hranic vlastních cílů.

Při všech těchto nečekaných výzvách a zkouškách jistě každý digitální nomád ocení, když má vedle sebe spolehlivého společníka a tím v tomto případě není osoba, nýbrž společník, kterého lze nosit na zádech bez pocitu velké zátěže. Takovým společníkem může být batoh.


Digitální nomádi se pohybují v dynamickém a rychle se měnícím prostředí, a proto vždy ocení, když se můžou na svůj batoh spolehnout a uložit si do něj vlastně všechno potřebné, co ke své práci na cestách potřebují. Samozřejmě několik kousků oblečení, notebook a všechny možné digitální vymoženosti, které dnešní svět nabízí.

Tzv. palubní batoh má velkou výhodu v tom, že splňuje velikostí normy IATA 56 x 45 x 25 cm a jsou tak pro většinu leteckých společností bezpochyby uznaným palubním zavazadlem. Existují všemožné tabulky s aktuálními povolenými velikostmi palubních a odbavených zavazadel.



Velkou výhodou pro digitální nomády je fakt, že se tak nemusí svého palubního batohu vzdát při cestě letadlem. Oproti palubním kufrům jsou palubní batohy velmi lehké a taky pohodlnější při manipulaci a pohybu po letištních halách. Palubní batoh je vhodné vybírat podle výšky postavy. Zvláště digitální nomádi si dávají záležet na funkčnosti batohu nikoliv, jak batoh vypadá. Dobře zvolená velikost palubního batohu se pak odráží na pohodlí nošení.

Internet je doslova plný různých návodů jak sbalit co nejvíce obsahu do co nejmenšího zavazadla. Pro digitální nomády to platí dvojnásob. Výhodou palubních batohů je, že mají často široké otevírání, čili dokážou se otevřít tak, jako běžný cestovní kufr. Toto otevření umožňuje organizovaně a úsporně naskládat složený obsah věcí do batohu. Nic víc nemůže digitálního nomáda rozčílit, než zaskládaná nabíječka na dně plného batohu.


 

AUTOR&FOTO: kufry-zavazadla.eu


Diskuze

Momentálně nepodporujeme Internet Explorer 9